Laga mat tillsammans

Umgås med dina vänner och familj eller med dina arbetskollegor.

Kvällen börjar med samling i restaurangens kök. Genomgång och av meny, gruppindelning. Kvällen avslutas med gemensam middag som serveras i restaurangens matsal.

Italien

  • Örtcappuccino med bruschetta på tomat, basilika och lime
  • Smörrostade pilgrimsmusslor med ravioli, lökcréme samt fond på kräftor
  • Lammrygg stekt i vitlök och persilja samt risotto på jordärtsskocka och parmesan
  • Crème brûle

Skogen

  • Tre sorters tilltugg
  • Soppa på trattkantareller med persilja och västerbottenbakelse
  • Renfilè med timjan och sky samt puré och chips på mandelpotatis serverade med vinterprimörer samt stekta gråpäron
  • Choklad i ugn med vaniljglass och frostbitna bär

Gården

  • Tre sorters tilltugg
  • Sprödstekt svensk kyckling som sallad med syrad sparriskräm och gröna ärtor
  • Nässelfärserad rödtunga med smörkokt gurka och fänkål samt puré på vårlök och potatis
  • Ugnsbakade rabarber med mjuka maränger samt frusen yoghurt och lakrits

Mamma

  • Tre sorters tilltugg
  • Musselsoppa med puré på vårmorötter och dragon samt mandelpotatis chips
  • Frasigt stekt svensk kyckling med syrad spetskål sky samt kroketter på potatis och jordärtsskocka
  • Jordgubbar från säsong med vår egna vaniljglass samt sprödgräddade rullrån

Norrland

  • Tre sorters tilltugg
  • Soppa på jordärtskocka med persilja och västerbottenbakelse
  • Renfilè med timjan och sky samt puré och chips på mandelpotatis serverade med vinterprimörer samt stekta gråpäron
  • Choklad i ugn med vaniljglass och frostbitna bär

Pappa

  • Frasig toast på kantareller med höstsallad
  • Sashimi på hälleflundra, krabba, avokado och soja
  • Renkalvinnanlår med bakad jordärtsskocka, päron,mandelpotatispuré samt kryddig sky.
  • Kanelglass med stekta äpplen och vaniljsås

Fyra rätter med det bästa 

  • Inkokt vit sparris med forellrom och vårlökspure
  • Nässelfärserad rödtunga med sås på mouserande vin
  • Vår-lamm med sås på persilja och förvälld vitlök färskpotatis
  • Inkokta rabarber med jordgubbar och youghurtglass


Tilltugg Signe
Vit sparris på en puré av vårlök samt forellrom och citron
Sprödstekt svensk kyckling med sticklök citronkokt späd morot och brynt kycklingfond
Långbakade rabarber i vaniljsås och rostade pajsmullor

Tilltugg Stina
Gräddstekt havskräfta med primörsallad
Mjukbakad kalvytterfilé med sparris på två sätt samt färsk rostad potatis och tryffelbearnaisesås
Likörmarinerade jordgubbar med syrad vaniljglass och liten kaka

Tilltugg Torbjörn
Vit sparris med hollandaisesås med citronkrutonger
Rimmad torskrygg med spenat, gurka och saffran
Jordgubbar i karamelliserad smördeg och kakkräm

Tilltugg Fredrik

Spishalstrad röding med vårprimörer, syrad grädde samt forellrom
Renkalvinnanlår med bakad jordärtsskocka, päron,mandelpotatispuré samt kryddig sky.Långbakade rabarber i vaniljsås och rostade pajsmullor samt nykörd vaniljglass

Alla event kan skräddarsys efter önskemål och tema. Ni bestämmer vad just ni vill uppleva. Välkommen med din förfrågan.

Kontakt