Catering

Ferneaus Gastronomiska är stolta över vår hemlagade mat. Maten är vårt signum och grunden för en lyckad tillställning. Hemlagad mat med personlig prägel och omtanke vid varje uppdrag.

Vår mat lagas från grunden och med utvalda råvarorna. Ofta lokala råvaror. Kanske har du redan njutit av vår mat och service på en kick-off, firmafest, student, examination, representationsmiddag eller liknande tillställning privat- eller i affärssammanhang.

Lilla Buffén
Your Logo Alt
185kr/pers.
  1. Kallrökt lax med skagengarnetyr
  2.  Ceasarkryddad kycklingfilé med romansallad och skalrostad potatis
  3.  Grillad minihamburgare med bifftomat och lök
  4.  Cole slaw med fänlål, morot och äpple
  5.  Baguette bakat i vårat kök med vispat smör och havssalt
Lilla Plånboken
Your Logo Alt
190kr/pers.
  1. Vår egen gravade lax med senapssås rikligt smaksatt med dill
  2. Inkokt lax alla asien med citrongräs och wasbidresing
  3. Kyckling på spett
  4. Rullader på torkad rökt skinka med räkor, dill och cremé fraîche
  5. Färsk,potatissallad med rödlök,ruccola,olja och vinäger
  6. Caesarsallad med parmesan och krutonger
  7. Några väl valda ostar
  8. Bröd med feta och oliver
  9. Sallad på avokado, salladslök, chili och lime
Lite större
Your Logo Alt
205kr/pers.
  1. Halstrad minutgravad lax på en blandad sallad av färsk potatis och sparris samt senapsvinaigrette
  2. Sotad oxfilé på krispig sallad , rädisor , parmesan samt salladsolja
  3. Kycklingrulle med mozzarella , parmaskinka och basilika samt färsk pasta
  4. Paj med grillad squash , vitlök och oliver
  5. Plocksallad
  6. Nätmelon
  7. Färskost med lime och chili samt kuvertbröd
Favoritbuffé
Your Logo Alt
240kr/pers.
  1. Vår egen gravade lax med senapssås med massor av dill
  2. Rullad på rökt och färsk lax med gräslökssås
  3. Innerfillé på kyckling marinerad i persiljesalsa
  4. Svartrökt skinka med nätmelon
  5. Sallad på mandelpotatis och rödlök
  6. Västerbottenpaj med rökt sidfläsk
  7. Plocksallad
  8. Bröd från vårat kök
  9. Några väl valda ostar från åsberget med valnötter
Den smala och nyttiga
Your Logo Alt
245kr/pers.
  1. Varmrökt lax med dillbulgur och örtagårdsdressing
  2. Grillad kycklinginnerfilé med spiskummin
  3. Marinerade fläskfiléspett med smak av koriander , lime och sesamolja
  4. Couscous smaksatt med parmesan , selleri och kapris
  5. Chévrekräm
  6. Hommus
  7. Kryddig böndipp
  8. Pitabröd med färskostdipp
  9. Raita med grönsaker (yoghurt)
  10. Rucolabröd med fetaost
Medelhav
Your Logo Alt
255kr/pers.
  1. Marinerade räkor
  2. Rullader på lufttorkad skinka med hummer
  3. Kycklingfilé med olivpuré
  4. Paj med oliver och tomat
  5. Carpassio på oxfilé med valnötsolja
  6. Blandad sallad med marinerade tomater och parmesan
  7. Gorgonzola och talegio
  8. Kikärtspuré
  9. Marinerade oliver , tomater och bönor
  10. Pastasallad
  11. Focaccia
Rustik
Your Logo Alt
265kr/pers.
  1. Rökta laxrullader med smak av lime och koriander
  2. Kyckling på spett med soja och sesam
  3. Pastrami med sallad på avokado och endiver
  4. Kryddmarinerad rostbiff på entrécôte med rotfruktsgratäng
  5. Västerbottenpaj
  6. En krämig brié med fikonmarmelad
  7. Trädgårdssallad med krutonger
  8. Örtsås, persiljesalsa och dippgrönsaker
  9. Brytbröd
  10. Vegetarisk lasagne
Tapasbuffé
Your Logo Alt
270kr/pers.
  1. Cocktail på matjessill, färsk potatis, gräslök
  2. Råskuren Fröjalax lätt rimmad och halstrad med vår gravlaxsås
  3. Grillad kyckling på spett med rostade sesamfrön och rapsolja
  4. Björks sommarskinka med melonkompott
  5. Paj med prästost, purjolök, tomat och zucchini.
  6. Yoghurt med gurka, morot, tomat samt mynta och spiskummin.
  7. Brytbröd med havssalt och Västerbottenost
  8. Krämig fransk brie, gårdsost, fikonmarmelad och valnötter
  9. Vikentomater
  10. Knipprädisor
Norrland möter medelhavet
Your Logo Alt
285kr/pers.
  1. Rödingpastej med sallad på äpplen, cidervinäger och timjan
  2. Sallad på honungsrostade rotfrukter, plocksallad samt rökt sik och sås på sin egna rom
  3. Sotad lax med syltad svartrot
  4. Marinerad rödbetssallad med kapris och rostade pinjenötter
  5. Couscous smaksatt med parmesan , selleri och kapris
  6. Lufttorkad skinka som rullader fyllda med färskost och kantareller
  7. Carpaccio på älg med rökt olivolja , parmesan, salladsskott och svartpeppar
  8. Färsk,potatissallad med rödlök,ruccola,olja och vinäger
  9. Trädgårdssallad med krutonger
  10. Några väl valda ostar från åsberget med valnötter
  11. Focaccia

 

Om offertförfrågningar och beställningar

Minsta beställning är 15 personer. Beställ i god tid, senast 1 vecka före leverans. Ändringar kan göras, dock senast 3 arbetsdagar innan. Serverings-, buffé-, köks- och barpersonal: minimidebitering 4 timmar/personal. Timdebitering med 550 kr/tim, Leverans, vid order över 6000 kronor fritt Sundsvall annars tillkommer leverans avgift på minimum 500 kronor. Priser och förslag med reservation för felskrivningar.

Kontakt